Hírlevél







Honlap arrow Életrajz
Életrajz
Budapesten születtem, majd bejártam a csodás Keletet: Törökország, Irán, Egyiptom, Görögország. Majd az Olaszországban eltöltött idő alatt megerősödött hitem a „Felsőbb Ízlés" világában. Amikor régi dolgokat gyűjtök számomra minden tárgynak „lelke" van. Kiállításaimmal megkíséreltem a fiatalok ízlését gazdagítani. Színházunkban minden eddigi szenvedélyemet kiélhetem /díszlet- és jelmez tervezés/. Életem során művész lélekkel és női tudattal alkottam, dolgoztam, ahol tudtam segítettem.


Az ezoterika világa 15 éve foglalkoztat. Segítőim a könyvek, meditációk. Szepes Mária és Dr. Weininger Antal írásai, a yoga és az ezoterike világának kapuit is kitárták előttem. Francia, olasz. perzsa és török nyelvtudásom bepillantást engedett számomra a legnagyobb keleti spirituális mesterek gondolataiba is.

Mint végzett spiritiszta, tudom, hogy a mostani feladatom az embereknek segíteni, lelki közérzetüket javítani, az „új" gyermekeket óvni, védeni a társadalmi és magánéleti meg nem értéstől.

Hittel hirdetem, hogy a lélek az állandó valónk legfontosabb része: tápláléka a szeretet, mely legjobban a női energiákkal vihető be a testbe.

Jelenleg szeretet meditációkat, Mária közvetítéseket, spirituális előadásokat tartok.

Vezetőm Ráziel, az Ezoterika és Isten titkainak tudója.
 
< Előző   Következő >


Az őrangyalok energiahordozók és ők felelősek azért, hogy az energia eljusson hozzánk.